Våra olika matkassar

Vilken matkasse passar dig bäst, eller vill du blanda?

Oda avatar
Skrivet av Oda
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klassiskt och inspirerande


För dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration.

Våra klassiska och inspirerande recept passar dig som vill ha en blandning av välbekanta smaker och nya influenser från världens alla hörn. Med recept från den här matkassen får du hem smakrika rätter och recept som kräver lite mer av dig som hemmakock – den perfekta variationen i vardagen! Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.


Enkelt och lättlagat


För dig som vill spara tid genom snabba genvägar till goda middagar eller för dig med barnfamilj som vill mätta både stora som små.


Våra enkla och lättlagade recept passar dig som vill ha lättlagade middagar som genom smarta genvägar sparar tid i vardagen utan att tumma på kvalitén. Här får du också ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker som passar både stora och små.

Finns att välja för 2, 4 eller 6 personer med 3, 4 eller 5 middagar.


Vegetariskt

För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet med möjlighet för tillägg av fisk och fågel. Innehåller ägg, ost och mjölkprodukter.

Våra vegetariska recept passar dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter. Det perfekta valet för dig som är lakto-ovo-vegetarian eller för dig som vill äta mer grönt i vardagen! Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Vegan

Matkassen med inspirerande och lättlagade veganska rätter som gör det gott och enkelt att lyckas med en växtbaserad livsstil! Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Barnfamilj


För dig som vill laga goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Välj Barnfamilj och få hem middagar som passar hela familjen, speciellt anpassade för dig med barn. Perfekt för dig som vill mätta kräsna barn med goda och varierade middagar med milda smaker och uppskattade grönsaker. Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Laktosfri

För dig som vill laga goda vardagsmiddagar med laktosfria alternativ. Vår naturligt laktosfria matkasse. Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Glutenfri

För dig som vill laga goda vardagsmiddagar med laktosfria alternativ. Vår naturligt glutenfria matkasse. Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Viktväktarna

Matkassen med Pointsberäknade recept från ViktVäktarna – för ett lättare och godare liv!
Finns att välja för 2 eller 4 personer med 3, 4 eller 5 middagar.

Blanda och välj själv

Har du svårt att bestämma dig? I så fall är det bra att veta att du kan skräddarsy din egen matkasse!

Via vår hemsida kan du byta ut varje veckas recept mot några av våra 80 valbara rätter. Läs mer om hur du byter rätter HÄR.

Fick du svar på din fråga?