Vi har matkassar för både 2, 4 eller 6 personer där du kan välja 3, 4 eller 5 middagar per leverans.

Klassiskt och inspirerande
För dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration.

Våra klassiska och inspirerande recept passar dig som vill ha en blandning av välbekanta smaker och nya influenser från världens alla hörn. Med recept från den här matkassen får du hem smakrika rätter och recept som kräver lite mer av dig som hemmakock – den perfekta variationen i vardagen!


Enkelt och lättlagat
För dig som vill spara tid genom snabba genvägar till goda middagar eller för dig med barnfamilj som vill mätta både stora som små.


Våra enkla och lättlagade recept passar dig som vill ha lättlagade middagar som genom smarta genvägar sparar tid i vardagen utan att tumma på kvalitén. Här får du också ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker som passar både stora och små.


Vegetariskt

För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel. Innehåller ägg, ost och mjölkprodukter.

Våra vegetariska recept passar dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter. Det perfekta valet för dig som är lakto-ovo-vegetarian eller för dig som vill äta mer grönt i vardagen! Recepten innehåller ägg, ost och mjölkprodukter.

Blanda och välj själv

Har du svårt att bestämma dig? I så fall är det bra att veta att du kan skräddarsy din matkasse!

Genom våran hemsidan kan byta ut varje veckas recept mot några av våra över 30 valbara rätter. Läs mer om hur du byter rätter HÄR.

Hittade du svaret?