Linas Originalkasse
Med Linas Originalkasse vill vi inspirera till att laga sunda och varierade middagar för hela familjen. Originalkassen innehåller recept och ingredienser till 5 middagar för 4 personer.
Linas Originalkasse innehåller middagar med klassiska smaker varierat med råvaror och smaker som du kanske inte har testat tidigare. Balansen mellan typiska barnfavoriter och recept som ger inspiration och gör det roligt att laga mat, gör att Originalkassen passar utmärkt för både stora och små.


Linas Barnkasse
I Linas Barnkasse har vi ett speciellt stort fokus på barns smakpreferenser – och på föräldrar som vill att maten ska vara extra lättlagad. Utifrån barnens favoriträtter och vår ambition om sunda middagar skapar vi goda, varierade och näringsmässigt välbalanserade recept med milda smaker.
Vi har också lyssnat på föräldrar som efterfrågat enkla och lättlagade recept. Det har resulterat i att vi behållit vår idé om att laga mat från grunden men att vi förenklar recepten och ibland tar genvägar som färdiga såser eller grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda. Linas Barnkasse går att få i 5 middagar eller 3 middagar. Både dessa är anpassade för 4 personer. Det finns även Linas Barnkasse 5 dagar Utan Gluten samt Linas Barnkasse 5 dagar Laktosfri.

Linas Lättlagade kasse
I Lättlagade kassen lagar vi mat från grunden. Vi förenklar recepten och tar ibland hjälp av genvägar, det kan vara färdiga såser eller grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda.På menyn står klassiska husmansrätter varvade med enkel inspiration och influenser från andra matkulturer. Perfekt för er som gillar enkelheten i Barnkassens recept, men vill ha lite mer smak, kryddor och härliga sallader.
Vi fyller kassen med en variation av kött, fisk, vegetariskt eller fågel och charkuterier som till exempel korv eller skinka. En vegetarisk rätt förekommer i var tredje kasse i Lättlagade kassen för 4 och 6 personer. I Lättlagade kassen för 2 personer förkommer en vegetarisk rätt i varje kasse.

Linas 15-minuterskasse
Linas 15-minuterskasse skiljer sig från våra övriga kassar eftersom den innehåller många smarta genvägar för att hålla den utlovade matlagningstiden på 15 minuter.
Linas 15-minuterskasse passar familjen där tempot är extra högt mellan skola, jobb och kvällsaktiviteter. Innehåller 4 middagar för 4 personer. Den innehåller recept på kompletta och varierade måltider med kött, charkuterier, fågel, fisk och vegetariskt.


Linas Vegetariska kasse (med ägg, ost och mjölprodukter)
Rätterna i Linas Vegetariska kasse består av olika grönsaker och rotfrukter som kombineras med exempelvis pasta, couscous och ris. Dessutom ingår proteinrika livsmedel som linser, bönor, kikärter, ägg, cottage cheese, ost och andra mejeriprodukter. Det förekommer också noga utvalda köttfria alternativ av bland annat soja, som exempelvis tzay och tofu. Innehåller recept och ingredienser till 4 middagar för 2 eller 4 personer.

Linas Flexitariankasse
Linas Flexitariankasse är anpassad för familjen som vill dra ner på mängden rött kött och äta mer vegetariskt, eftersom det är bra för både hälsa och miljö. Alla i familjen är nyfikna på nya smaker och intresserade av hälsosam mat och sunda vanor.
Menyerna består av två vegetariska rätter, en fiskrätt och en rätt med fågel. Flexitariankassen innehåller recept och ingredienser till 4 middagar för 2 eller 4 personer.


Linas Inspirationskasse
Inspirationskassen passar perfekt för den matintresserade hemmakocken som tycker om att ta ut svängarna något, vi gör utrymme för olika matkulturer, spännande råvaror och lite starkare kryddning. Finns för 4 personer 3 middagar eller 2 personer 4 middagar.
I Linas Inspirationskasse tar vi ut smaksvängarna och gör utrymme för olika matkulturer, spännande råvaror och lite starkare kryddning. Därför profilerar sig Inspirationskassen inte specifikt som en barnanpassad kasse, men vet du med dig att dina barn uppskattar lite starkare mat och mat från olika kulturer så går det givetvis jättebra att prenumerera på kassen även för dig som har har barn.

Hittade du svaret?