I vilka kassar kan jag byta ut middagar?

De kassar där vi erbjuder möjligheten att byta ut rätter i är Linas Barnkasse 5 dagar (gäller ej: Utan Gluten och Laktosfria), Linas Vegetariska kasse för 4 personer och Linas Flexitariankasse för 4 personer.

När jag kan byta rätter?

Bytesfönstret öppnar 21 dagar innan din leverans och stänger 7-8 dagar före, antalet dagar beror på vilken leveransdag du har. Kom ihåg att vi alltid behöver 7-8 dagars framförhållning vid alla ändringar som rör din leverans, sista dag för justering är alltid söndagar kl. 23.59 en vecka innan leverans.

Hur byter jag ut rätter?

Logga in på Mina Sidor och gå in på Min Meny längst upp till höger. Alternativt klicka upp sidofliken till vänster och gå in på Kommande middagar.

• Klicka på det datum du önskar byta rätter.
  • Under den förvalda menyn hittar du knappen "Välj rätter själv".
  • Recepten som är markerade med texten I Din Matkasse, är den förvalda menyn.
  • Klicka på Lägg Till på de rätter du önskar välja, klicka på Papperskorgen på de rätter du vill ta bort. Scrolla i vyn för att se alla rätter.
  • Vyn visar om du har valt för få eller för många rätter. Lägg då till eller ta bort rätter tills Fortsätt-knappen blir grön.
  • Klicka på Fortsätt när du är klar med dina val. Eventuella tilläggskostnader visas längst upp.
  • Kika igenom order-bekräftelsen och klicka därefter på Bekräfta.
  • Dina nya maträtter är registrerade!

Observera att vissa bytesrätter har en tilläggskostnad, tilläggskostnaden synes tydligt på det aktuella rätten samt längst upp i Byta Rätter-vyn och på bekräftelsesidan innan du bekräftar din beställning.