För att justera på vilket sätt du väljer att ta emot kommunikation från oss, kan du enkelt styra via Mina sidor när du är inloggad.

Gå till meny i vänster höger hörn efter att du loggat in på ditt kundkonto hos oss på Linas Matkasse, välj sedan Kommunikationsinställningar längst ner på sidan.

Välj sedan vilka kommunikationsmedel du önskar att få utskick och information kommunicerat från oss till dig via, och tryck på spara.