Vad är en tilläggsprodukt?
En tilläggsprodukt är en låda som skickas med till dig utöver din leverans av matkassen, du kan både välja om du alltid vill att den ska komma med din matkasse eller bara ibland.

Vi har både fruktkassar av olika storlekar men även pizzasnurror.
Ibland har vi även lite annorlunda tilläggsprodukter kring högtider (Exempelvis Adventsmys och Julgott).

Läs mer om de olika tilläggsprodukterna här:

Linas Fruktkasse

Linas Lilla Fruktkasse

Linas Ekologiska Fruktkasse

Pizzasnurror

Hur bokar jag på det?

Vill du att det automatiskt kommer med en tilläggsprodukt i samband med din ordinarie matkasse kan du gå in under "Mitt konto", scrolla ner till "Ändra tilläggsprodukter" gör dina val och klickar "Spara".

Vill du bara ha det någon gång ibland går du in under "Kommande leveranser", väljer det datumet du vill lägga till något för och under rubriken "Tilläggsprodukt" klickar du på "Visa butik", klicka i det du vill ha och gå vidare för att bekräfta ordern.

Tänk på att det är samma framförhållning vid på- och avbokningar för tilläggsprodukter som det är vid ordinarie matkasse. (Antalet dagar beror på vilken leveransdag du har, sista dag för justering är alltid söndagar 7-8 dagar innan leveransen kl.23.59).