Som kund hos oss kan du välja mellan att ha kortbetalning eller fakturabetalning.

Den här artikeln är för dig som har valt fakturabetalning!

Fakturan skickas ut på torsdagen eller fredagen, efter din leverans.
Fakturan skickas via mejl och avsändaren på dessa mejl är Collector, vår betalningspartner som har hand om vår fakturering.

Bra att veta är att du själv kan hitta dina fakturor genom att logga in hos Collector: https://www.collector.se/logga-in/. Vi rekommenderar även att du laddar ner Collectors app, där får du en bra översikt över dina fakturor.