Presentkort & rabattkoder
Rabattkoder
Hur tar jag del av erbjudanden som jag får?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har fått ett erbjudande via mejl eller sms behöver du trycka på länken som finns med för att rabattkoden ska registreras. Lyckas du logga in på Mina Sidor direkt så behöver du lägga in koden manuellt under "Rabattkoder och presentkort" för att kunna ta del av erbjudandet. Koden står alltid med i våra mejlutskick.

Du kan alltid dubbelkolla så att din rabatt är inlagd genom att gå in under “Rabattkod och presentkort” på Mina Sidor.

Får du inga erbjudanden kan det vara värt att dubbelkolla så du inte valt bort att få meddelanden av oss under "Kommunikationsinställningar".