När dras min rabatt av?

Hur fungerar det?

Ophelia avatar
Skrivet av Ophelia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är du en ny kund hos oss och har registrerat en rabattkod?
Om du är nykund hos oss, och registrerar dig när vi har ett erbjudande, så kommer rabatten automatiskt att följa med och du behöver själv inte aktivera den.

Du hittar alla dina aktiva rabattkoder under Mina sidor och sedan Mitt Konto. Där går du in på Presentkort och rabattkoder.Har du fått ett erbjudande, vill registrera en rabattkod eller ett presentkort?

Om du har fått ett erbjudande kommer rabattkoden att registreras automatiskt när du klickar på länken du får via SMS eller e-post.

Du kan också registrera det manuellt via Min sida, genom att gå in på Mitt konto och sedan Presentkort och rabattkoder. Där har du full översikt över dina aktiva erbjudanden.För att din rabattkod, rabattkupong eller presentkort ska vara giltigt på din nästa matkasse måste du ha angett koden senast tisdag kl 23.59, före leveransdatum.

Rabatten dras av från det totala beloppet efter att beställningen är låst. Detta innebär att priserna på Mina sidor visas utan prisavdrag, men rabatten dras av från det totala beloppet efter att beställningen är låst på tisdag kl 23:59 före leveransdatum.

Bra att veta är att det inte går att kombinera olika erbjudanden och rabatter, men det går bra att kombinera presentkort med antingen en rabattkod eller en rabattkupong.

Du kan läsa mer vad som gäller för våra presentkort och rabattkoder i våra villkor.

Fick du svar på din fråga?