Är du en ny kund hos oss och har registrerat en rabattkod?
Om du är nykund hos oss, och registrerar dig när vi har ett erbjudande, så kommer rabatten automatiskt att följa med och du behöver själv inte aktivera den.

Du hittar alla dina aktiva rabattkoder under Mina sidor och sedan Mitt Konto. Där går du in på Presentkort och rabattkoder.Har du fått ett erbjudande, vill registrera en rabattkod eller ett presentkort?

Om du har fått ett erbjudande kommer rabattkoden att registreras automatiskt när du klickar på länken du får via SMS eller e-post.

Du kan också registrera det manuellt via Min sida, genom att gå in på Mitt konto och sedan Presentkort och rabattkoder. Där har du full översikt över dina aktiva erbjudanden.För att din rabattkod, rabattkupong eller presentkort ska vara giltigt på din nästa matkasse måste du ha angett koden senast måndag kl 23.59, en vecka före leverans.

Rabatten dras av från det totala beloppet efter att beställningen är låst. Detta innebär att priserna på Mina sidor visas utan prisavdrag, men rabatten dras av från det totala beloppet efter att beställningen är låst på måndag kl 23:59 veckan före leverans.

Bra att veta är att det inte går att kombinera olika erbjudanden och rabatter, men det går bra att kombinera presentkort med antingen en rabattkod eller en rabattkupong.

Du kan läsa mer vad som gäller för våra presentkort och rabattkoder i våra villkor.

Hittade du svaret?