Du kan välja att betala via faktura, kortbetalning eller Klarna.

Väljer du att betala via faktura, så skickas fakturan via mejl från vår betalpartner Walley torsdagen efter att leveransen har skett, till din mejl. Om du saknar din faktura kan den hamnat i din skräppost. Eventuell påminnelsefaktura skickas per post till din bokföringsadress. Om du vill betala via e-faktura ansöker du om det via din bank. Det tillkommer även en fakturaavgift på 19 kr.

Om du registrerar ett betalkort gör vi en reservation på 1 krona för att kontrollera att uppgifterna stämmer. Endast Adyen har tillgång till din kortinformation, den lagras inte hos oss. Betalning sker 2 dagar efter leverans och sker automatiskt.

Du har också möjlighet att betala via Klarna Autogiro. Detta gör att det automatiskt kommer dras pengar från det kort som du har registrerat via klarna, ca 2 dagar efter leverans.

Du kan byta betalsätt genom att gå in på Mina Sidor och klicka på Betalning. Vi behöver få in ändringen senast måndag 23.59 en vecka innan leverans för att det ska gälla på kommande leverans.