Du kan välja att registrera ditt betalkort som betalsätt på Mina Sidor och vi debiterar då ditt kort automatiskt mellan onsdag och fredag samma vecka som du fått leverans.

Du kan även välja fakturabetalning antingen via mejl eller som e-faktura, om du väljer faktura så skickas fakturan via mejl från vår betalpartner Collector Bank torsdagen efter att leveransen har skett. Om du saknar din faktura kan den hamnat i din "skräppost". Eventuell påminnelsefaktura skickas per post till din bokföringsadress. Om du vill betala via e-faktura ansöker du om det via din bank.

Bra att veta är att vi tar ut en fakturaavgift för både mejlfakturor och e-faktura på 19 kr. Detta är en avgift som motsvarar den administrativa kostnaden som företaget har i samband med själva betalsättet.

Du kan byta betalsätt genom att gå in på Mina Sidor och klicka på Betalning. Vi behöver få in ändringen senast söndag 23.59 en vecka innan leverans för att det ska gälla på kommande leverans.