Linas Ekologiska Fruktkasse
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Linas Ekologiska fruktkasse är en tilläggsprodukt och levereras tillsammans med din ordinarie matkasse. Kassen innehåller ca 3 kilo blandad ekologisk basfrukt, som varierar beroende på säsong. Exempel på frukter som medföljer är äpple, päron och apelsin. All frukt är alltid ekologisk i Linas Ekologiska Fruktkasse.

Du bokar på din fruktkasse via Mina Sidor. Klicka på "Min Meny" och scrolla därefter ned till rubriken "Tilläggsprodukter". För att starta en prenumeration på Linas Ekologiska fruktkasse går du in under "Hantera Tjänsten" och scrollar ner till "Välj tilläggsprodukter".