Du kan se kommande meny för våra kassar på vår hemsida https://linasmatkasse.se/pa-menyn.

Om du är kund hos oss och har en aktiv prenumeration kan du logga in på Mina Sidor och se kommande menyer för alla våra matkassar tre veckor framåt. Väl inloggad klickar du på de tre strecken till vänster, klicka sedan på "Kommande leveranser".

Du som kund kan även välja din egna meny, så att du kan anpassa den efter vad du själv önskar. Detta gör du under "Kommande leveranser". Bra att veta är att alla ändringar i din meny, måste ske minst 6-7 dagar innan leverans, men alltid senast måndag 23.59 en vecka innan leverans.

Har du frågor om allergener kan du alltid mejla oss på kundservice@linasmatkasse.se.