Du kan se kommande meny för våra kassar på vår hemsida https://linasmatkasse.se/pa-menyn.

Om du är kund hos oss och har en aktiv prenumeration kan du logga in på Mina Sidor och se kommande menyer för alla våra matkassar tre veckor framåt. Väl inloggad klickar du på de tre strecken till vänster, klicka sedan på "Kommande leveranser".

Som kund får du även, onsdagen innan din leverans, ett menymejl från oss där menyn för den kommande veckan presenteras tillsammans med bra att ha hemma-listan samt övrig information och nyheter från oss.

Har du frågor om allergener kan du alltid mejla oss på kundservice@linasmatkasse.se.