Alla samlingar
Om tjänsten
Logga in på Mina Sidor
Logga in på Mina Sidor

Logga in på ditt kundkonto för att styra din prenumeration

Ophelia avatar
Skrivet av Ophelia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Logga in

Du loggar in genom att klicka på LOGGA IN längst upp till höger via linasmatkasse.se.

Du kan logga in med din registrerade e-postadress eller ditt registrerade telefonnummer.*

Logga in med e-postadress:

Skriv in din e-postadress i översta fältet. Skriv in ditt lösenord i det nedersta fältet. Klicka sedan på Logga In. Du är nu inloggad. Behöver du ett nytt lösenord? Klicka på Jag behöver nytt lösenord och eller HÄR och följ instruktionerna.

Logga in med telefonnummer:

Skriv in ditt telefonnummer i översta fältet alternativt klicka på Logga in utan lösenord och skriv in ditt telefonnummer i översta fältet. Klicka sedan på SKICKA KOD. En fyrsiffrig engångskod kommer då att skickas till din telefon som ett SMS-meddelande. Skriv in koden i det nedersta fältet och klicka på Logga In. Du är nu inloggad.

*Om du inte kan logga in kan det bero på att din registrerade e-postadress och/eller ditt registrerade telefonnummer inte överensstämmer med uppgifterna du försöker logga in med. Kontakta då kundservice så hjälper vi dig att uppdatera dina uppgifter.

Jag kan inte logga in, trots att jag anger rätt uppgifter. Vad ska jag göra?

Vad tokigt att det inte fungerar för dig att logga in, det beklagar vi!

Är det så att du har problem med ditt lösenord ber vi dig testa klicka på Jag behöver ett nytt lösenord och sedan följa länken i det mejl du då mottar för att välja ett nytt lösenord. Skulle du klicka flera gånger och därmed motta fler likadana mejl är det viktigt att du använder länken i det du senast mottagit.

Skulle inloggningen inte fungera även efter detta får du gärna testa att rensa dina Cookies/Cache, här nedan har du instruktioner för hur du gör detta på olika webbläsare:

· Google Chrome
· Mozilla Firefox
· Safari
· Internet Explorer

Har du fått ett nytt lösenord samt provat att starta om din webbläsare och det fortfarande inte fungerar - kontakta vår kundservice så får du hjälp med din inloggning.

Fick du svar på din fråga?