Gå in på linasmatkasse.se och välj kasse. Presentkortskoden anger du i slutet av beställningsprocessen.

Var uppmärksam på att prenumerationen fortlöper efter att presentkortssumman är förbrukad.

Det är inte möjligt att köpa matkassen till prova på-pris mer än en gång. Man kan alltså inte få kassen till prova på-pris om man redan har fått en kasse levererad, även om man fått sin första leverans via ett presentkort.

Våra prova på-priser gäller förstagångskunder. Alla nya kunder får möjlighet att testa en av våra matkassar till ett rabatterat pris. Därefter betalar du ordinarie pris.

Välkommen med din registrering!