Rabattkoder

Så lägger du till rabattkoder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ny kund

Är du ny kund och har fått en rabattkod så anger du den i beställningsformuläret vid registreringen. Du anger din rabattkod eller presentkortskod till höger i formuläret, efter att du har valt dina rätter.

Klicka därefter på "Lägg till" - Klar!

Befintlig kund

Om du redan är kund och har mottagit en rabattkod anger du denna genom att logga in på Mina Sidor. Klicka upp sidomenyn längst upp till vänster och vidare in på "Mitt konto", därefter på "Rabattkoder och presentkort". Lägg till din rabattkod!

Klicka HÄR för att komma direkt till Rabattkod & Presentkort.

• För att din rabattkod/rabattkupong/presentkort ska gälla på din nästa matkasse behöver du ha lagt in koden senast tisdag 23.59, en vecka innan leverans.

• Den senaste tillagda rabatten dras av först.

• Det går inte att kombinera rabattkoder eller rabattkuponger med varandra. Det går fint att kombinera presentkort med antingen rabattkod eller rabattkupong.

• Priserna på Mina sidor visas utan prisavdrag. Aktiva rabattkoder/rabattkuponger/presentkort visas i översikten inne på Rabattkod & Presentkort.