Recept

Menyhäfte och recept

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I matkassen kommer det alltid med ett menyhäfte så att ni har recepten tillsammans. Du har även möjlighet att se dina recept på Min sida.

För att komma till tidigare recept kan du klicka här eller följa dessa steg:

• Logga in på Min sida och gå till fliken Ditt Menyblad

• Tidigare recept finns under Mina Recept

• Välj vecka och klicka på Se detaljer

• Här får du hela beställningen, och för att se receptet på de olika rätterna klicka på bilden

Vill du kolla receptet för kommande leveranser, gå till Kommande Leveranser. Här har du full överblick över alla rätter vi erbjuder 4 veckor framåt. För att kontrollera receptet och innehållet i rätterna, klicka på bilden.