Ditt abonnemang
Aktivera prenumeration

Hur aktiverar jag min prenumeration?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du aktiverar din prenumeration genom att logga in på Mina Sidor och klicka på Återuppta Leveranser. Välj vilken grundmatkasse du vill prenumerera på och klicka på Spara ändringar.

Du kan även återuppta din prenumeration genom fliken Mitt Konto som du hittar i sidomenyn placerad längst upp till vänster. Scrolla ned till rubriken Prenumeration och klicka på Återuppta Leveranser. Välj vilken grundmatkasse du vill prenumerera på och klicka på Spara ändringar.

Scrolla till rubriken Prenumeration efter att du aktiverat din prenumeration om du vill: byta grundmatkasse, hoppa över flertal leveranser, ändra leveransintervall eller hantera tilläggsprodukter.