Ditt abonnemang
Pausa prenumerationen

Hur pausar jag alla mina framtida leveranser?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Observera att du alltid behöver ha några dagars framförhållning vid alla typer av förändringar, sista dag för justering är alltid tisdagar kl. 23.59.

Om du avslutar prenumerationen men har en kasse inbokad kommande vecka. kommer denna att levereras, efter avslutad prenumeration finner du eventuellt låsta leveranser inne på Min Meny.

Om du önskar att avsluta din prenumeration loggar du in på Mina Sidor.

• Väl inloggad klickar du upp sidomenyn längst upp till vänster

• Klicka på Mitt Konto

• Scrolla ned till rubriken Prenumeration

• Klicka på Avsluta Prenumeration

• Följ därefter instruktionerna som visas på sidan

Klicka HÄR för att komma direkt till Mitt Konto. Om du inte redan är inloggad behöver du först logga in, därefter kommer du slussas till Mitt Konto.

Som avslutad kund har du fortfarande tillgång till Mina sidor, där kan du kolla in våra senaste nyheter och enkelt sätta igång leveranserna igen om det blir aktuellt framöver. Vi kommer även skicka information till dig om våra senaste nyheter på mejl eller sms. Om du önskar avregistrera dig från våra utskick kan göra det via Mina Sidor under kommunikationsinställningar.

Om du vill avboka via vår kundtjänst behöver du kontakta oss senast kl 22.00 tisdagen innan din inplanerade leverans. Om det sker via mejl får du gärna ange ”Avboka” i ämnesraden. På Mina Sidor har du dock möjlighet att avboka fram till tisdagen 23:59 innan ditt kommande leveransdatum.