För att avboka en enskild leverans inom din prenumeration loggar du in på Mina Sidor. Väl inloggad på Mina Sidor klickar du på Min Meny längst upp till höger. Välj det datum du vill avboka och klicka på Hoppa över.

Du hittar även Min Meny via menyvalet Kommande leveranser i sidomenyn. Sidomenyn hittar du längst upp till vänster. Du kan även avboka enskilda leveranser under fliken Leveranskalender i sidomenyn. Välj det datumet du vill avboka och klicka på Hoppa över leverans.

Observera att alla typer av ändringar inklusive avbokningar behöver göras söndag 23.59, en vecka innan leverans.

Om du vill avboka via vår kundtjänst behöver du kontakta oss senast söndag kl 17.00 så länge det är minst 7-8 dagar innan leveransdatum - om det sker via mejl får du gärna ange ”Avboka” i ämnesraden. På Mina Sidor har du dock möjlighet att avboka fram till söndagen 23:59, en vecka innan leverans.

Om du vill avsluta din prenumeration helt se "Hur avslutar jag alla mina leveranser?"