Ditt abonnemang
Avbokning och bindningstid

Tidsfrister för din prenumeration

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Enskilda leveranser
För att avboka en enskild leverans inom din prenumeration loggar du in på Mina Sidor. Väl inloggad på Mina Sidor klickar du på Min Meny längst upp till höger. Välj det datum du vill avboka och klicka på Avboka leverans, sedan bekräfta genom att klicka på Hoppa över.

Du kan även avboka enskilda leveranser under fliken Leveranskalender i sidomenyn. Välj det datumet du vill avboka och klicka på Hoppa över leverans, och bekräfta genom att klicka på Hoppa över.

Observera att alla typer av ändringar inklusive avbokningar behöver göras med några dagars framförhållning, sista dag för justering är alltid tisdagar kl. 23.59 innan ditt kommande leveransdatum.

Om du vill avboka via vår kundtjänst behöver du kontakta oss senast tisdag 22.00 innan estimerat leveranstillfälle. - om det sker via mejl får du gärna ange ”Avboka” i ämnesraden. På Mina Sidor har du dock möjlighet att avboka fram till tisdagar 23:59.

Bindningstid
Vi har ingen bindningstid på någon av våra kassar, däremot är det alltid några dagars framförhållning vid på- och avbokningar, vilket även gäller vid alla typer av ändringar. (Sista dag för justering är alltid tisdagar kl. 23.59).

Läs mer om hur du pausar alla dina planerade leveranser HÄR.