Enskilda leveranser
För att avboka en enskild leverans inom din prenumeration loggar du in på Mina Sidor. Väl inloggad på Mina Sidor klickar du på Min Meny längst upp till höger. Välj det datum du vill avboka och klicka på Avboka leverans, sedan bekräfta genom att klicka på Hoppa över.

Du kan även avboka enskilda leveranser under fliken Leveranskalender i sidomenyn. Välj det datumet du vill avboka och klicka på Hoppa över leverans, och bekräfta genom att klicka på Hoppa över.

Observera att alla typer av ändringar inklusive avbokningar behöver göras med minst 6-7 dagars framförhållning (beroende på leveransdag), sista dag för justering är alltid måndagar kl. 23.59 en vecka innan leverans.

Om du vill avboka via vår kundtjänst behöver du kontakta oss senast måndag kl 22.00 så länge det är minst 6-7 dagar innan leveransdatum - om det sker via mejl får du gärna ange ”Avboka” i ämnesraden. På Mina Sidor har du dock möjlighet att avboka fram till måndagen 23:59, en vecka innan leverans.

Bindningstid
Vi har ingen bindningstid på någon av våra kassar, däremot är det alltid 6-7 dagars framförhållning vid på- och avbokningar, vilket även gäller vid alla typer av ändringar. (Antalet dagar beror på vilken leveransdag du har, sista dag för justering är alltid måndagar kl. 23.59).

Läs mer om hur du pausar alla dina planerade leveranser HÄR.