Vad roligt att du vill bli kund hos oss!
Gå in på linasmatkasse.se/vara-matkassar. Börja med att välj vilken slags matkasse du vill beställa, antal personer och hur många middagar du vill beställa, klicka sedan på Gå vidare.

Undrar du vilken matkasse som passar dig kan du läsa mer om dom HÄR.

Därefter fullföljer du registreringen med information så som telefonnummer, adress namn och även hur ofta du vill att kassen ska komma.

Bra att veta är att Linas Matkasse är en internettjänst, det betyder att du behöver ha en e-postadress för att bli kund hos oss.

Efter slutfört din beställning skickas ett bekräftelsemejl till dig och du kan använda dina inloggningsuppgifter för att komma in på Mina Sidor.

Vid registrering startar du en löpande prenumeration hos oss. Observera att det alltid är 7-8 dagars framförhållning som gäller vid på- och avbokning av våra kassar. Antalet dagar beror på vilken leveransdag du har, sista dag för justering är alltid söndagar kl. 23.59.