Vad roligt att du vill bli kund hos oss! Gå in på linasmatkasse.se/vara-matkassar. Välj den matkasse du vill beställa och klicka på Läs Mer. Skriv in ditt postnummer för att kontrollera att vi levererar till ditt område, klicka sedan på Boka. Du kommer se en bekräftelseruta med din beställning. Klicka på Fortsätt till kassan. Därefter fullföljer du registreringen.

Bra att veta är att Linas Matkasse är en internettjänst, det betyder att du behöver ha en e-postadress för att bli kund hos oss.

Efter din beställning skickas ett bekräftelsemejl till dig med dina inloggningsuppgifter till Mina Sidor.

Vid registrering har du startat en löpande prenumeration hos oss. Observera att det alltid är 7-8 dagars framförhållning som gäller vid på- och avbokning av våra kassar. Antalet dagar beror på vilken leveransdag du har, sista dag för justering är alltid söndagar kl. 23.59.