Beroende på vart du bor levererar vi på söndagar eller måndagar mellan kl. 17.00–22.00. Ditt efterfrågan i ditt postnummer bestämmer även om det går det att få våra matkassar varje eller varannan vecka.

Vid registrering ser du de närmaste leveransdagarna och kan påverka vilket datum din första kasse levereras sker, du kan även klicka HÄR och skriva in ditt postnummer för att se vilken veckodag som aktuell där du bor.

Dagen innan leverans får du en ett sms med mer specifik tidsspann när din leverans beräknad komma.