När levereras era matkassar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att se vilken tid vi levererar i ditt postkodsområde, hänvisar vi dig till denna sida:
Leverans - Linas Matkasse

Du kan via Mina Sidor, välja om du vill motta leverans varje eller varannan vecka. Utöver detta, kan du boka på/avboka leveranser utanför ditt ordinarie leveransintervall.

Vid registrering ser du de närmaste leveransdagarna och kan påverka vilket datum din första kasse levereras sker, du kan även klicka HÄR och skriva in ditt postnummer för att se vilken veckodag som aktuell där du bor.

Dagen innan leverans får du en ett sms med mer specifik tidsspann när din leverans beräknad komma.