Maten och matkassarna
Hur gör jag för att lägga till mina matpreferenser?

Skräddarsy din matkasse

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna välja dina matpreferenser behöver du följa nedan steg:

• Inne på Mina sidor går du till “Mitt konto” och scrollar ner till “Prenumeration”

• Klicka sedan på “Ändra matpreferenser”

• Därefter kan du välja vilken kategori av maträtter du främst vill ska visas för dig

• Du kan välja mellan följande: klassiskt och ny inspiration, mat som hela familjen tycker om, endast glutenfria rätter, endast laktosfria rätter, rätter som är enkla att laga, mat som går extra snabbt att laga och endast vegetariska rätter

• Längst ner bredvid knappen “Gå vidare” har du även möjlighet att ändra antal måltider/personer

• När du sedan klickar “Gå vidare” kommer du få möjlighet att välja bort rätter som innehåller får/lamm, fläsk, kyckling/fågel, skaldjur, fisk och nötkött (här kan du välja upp till två alternativ eller inget alls)

• För att spara dina matpreferenser klickar du till sist på “Bekräfta”

Bra att veta angående matpreferenser

Råkade du klicka i fel matpreferenser eller vill göra om dina val? Ingen fara, du kan ändra dina matpreferenser hur många gånger du vill!

Har du redan valt dina rätter till en kommande leverans? De rätter du redan har valt och sparat kommer inte att påverkas av denna ändring!

Du kan även alltid gå in under “Min meny” - "Välj rätter själv" för att ändra dina rätter, men kom ihåg att du behöver göra dina ändringar senast kl 23.59, tisdagen innan din nästkommande leverans.