Om tjänsten
Marknadskommunikation och kampanjutskick

Styr din marknadskommunikation

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att styra vilken typ av marknadskommunikation du vill motta från oss, kan du gå in på "Mina sidor".

Gå till meny i vänster höger hörn efter att du loggat in på ditt kundkonto hos oss på Linas Matkasse, välj sedan Kommunikationsinställningar längst ner på sidan.

Välj sedan vilka kommunikationsmedel du önskar att få utskick och information kommunicerat från oss till dig via, och tryck på spara.

Du kan även kontakta vår kundtjänst HÄR, för att få hjälp med att styra din marknadskommunikation.