Betalning
När skickas fakturan ut?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som kund hos oss kan du välja mellan att ha kortbetalning eller fakturabetalning.

Den här artikeln är för dig som har valt fakturabetalning!

Fakturan skickas ut på tisdagen, onsdagen eller torsdagen, efter din leverans. Vilken dag du får fakturan, beror på vilken dag du mottog din leverans.

Fakturan skickas via mejl och avsändaren på dessa mejl är Walley, vår betalningspartner som har hand om vår fakturering.

Bra att veta är att du själv kan hitta dina fakturor genom att logga in hos Walley: https://www.walley.se/. Vi rekommenderar även att du laddar ner Walleys app, där får du en bra översikt över dina fakturor.