Registrera ett presenkort

Hur man registrerar ett presentkort- för nya och gamla kunder!

Ophelia avatar
Skrivet av Ophelia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad roligt att du har fått ett presentkort som du vill använda!

För er som inte har testat en matkasse från oss förut:

Är du ny kund anges presentkortet vid registreringen. Välj den matkassen du vill ha och välj rätter, klicka dig vidare på "Boka" för att sedan skapa ett konto hos oss.

I  samma vy som du registrerar dina uppgifter finns det till höger en rubrik som lyder "Presentkort". Klicka på denna för att därefter skriva in koden för ditt presentkort!

Viktigt att observera är att det alltid startas upp en prenumeration av din valda matkasse, även om du har ett presentkort. Vi har dock ingen bindningstid. Du kan enkelt avsluta prenumerationen via Mina Sidor så länge du gör detta innan tisdagen 23.59 en vecka innan planerad leverans.

För er som har testat oss förut:

Om du redan har ett konto hos oss sedan innan kan presentkort även registreras via Mina Sidor. Logga då in på Mina Sidor med din mejladress eller ditt mobilnummer. Om du har glömt bort till lösenord kan du enkelt skapa ett nytt genom att klicka på "Glömt Lösenord".

Väl inloggad klickar du på de tre horisontella strecken till vänster och därefter "Mitt konto". Scrolla ner till "Rabattkod och presentkort". Därefter lägger du till ditt presentkort under rubriken "Presentkort".

Observera att vissa presentkort är laddad med en summa som motsvarar våra prova på priser. Prova på pris på en matkasse får man endast om man är första gångs-kund.