Allergier

Menyer för dig med allergi

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har ingen fast matkasse som är helt fri från allergener och vi har tyvärr inte möjlighet att anpassa matlådorna efter allergier eller individuella preferenser.

Däremot erbjuder vi flertalet laktosfria och glutenfria rätter varje vecka som du kan välja mellan, vecka till vecka. Middagarna är noggrant planerade och är perfekta för dig med celiaki eller laktosintolerans. Exempel på varor i lådan kan vara glutenfria bakverk, glutenfri pasta, quinoa, ris och laktosfria mejeriprodukter.

Kom ihåg att du alltid kan kontrollera innehållet i våra rätter genom att klicka på bilden. Här får du recept, ingredienser, allergener och näringsinnehåll.

OBS: Middagarna är laktosfria, inte mjölkfria.