Matkassens innehåll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan se kommande meny för våra kassar på vår hemsida https://linasmatkasse.se/pa-menyn.

Om du är kund hos oss och har en aktiv prenumeration kan du logga in på Mina Sidor och se kommande menyer för alla våra matkassar fyra veckor framåt. Väl inloggad klickar du på de tre strecken till vänster, klicka sedan på "Kommande leveranser" alternativt "Min meny".

Du som kund kan även välja din egna meny, så att du kan anpassa den efter vad du själv önskar. Detta gör du även under "Kommande leveranser" eller "Min meny". Bra att veta är att alla ändringar i din meny, måste ske senast tisdag kl 23.59 en vecka innan leverans.

Har du frågor om allergener kan du alltid mejla oss på kundservice@linasmatkasse.se.