Presentkortets giltighet

Hur länge gäller mitt presentkort?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Giltighetstiden på våra presentkort är ett år från den dagen den köptes. På presentkorten står även datumet som man senast måste tagit emot leveransen innan för att det ska vara giltigt.

Jag ger bort ett presentkort - förbinder sig mottagaren till något?

Det startas, precis som för alla kunder, upp en prenumeration av den valda matkassen när man skapar ett konto, även om man har ett presentkort. Vi har dock ingen bindningstid. Du kan enkelt avsluta prenumerationen via Mina Sidor så länge du gör detta senast tisdag kl 23.59, en vecka innan planerad leverans.

Var uppmärksam på att prenumerationen fortlöper efter att presentkortssumman är förbrukad.