Byta rätter

Hur byter jag rätter i min meny?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vilka kassar kan jag byta ut middagar?

Du kan byta ut middagarna i alla våra matkassar!

När jag kan byta rätter?

Kom ihåg att vi alltid behöver cirka 1 veckas framförhållning vid alla ändringar som rör din leverans, sista dag för justering är alltid tisdagar kl. 23.59 en vecka innan leverans.

Hur byter jag ut rätter?

Logga in på Mina Sidor och gå in på Min Meny längst upp till höger. Alternativt klicka upp sidofliken till vänster och gå in på Kommande leveranser.

• Klicka på det datum du önskar byta rätter.

• Brevid den förvalda menyn hittar du knappen "Välj rätter själv".

• Recepten som redan är markerade är den förvalda menyn.

• Klicka på plusset "+" på de rätter du önskar välja, klicka på bockmarkeringen på de rätter du vill ta bort. Längst ner till höger ser du hur många rätter du har valt.

• Vyn visar om du har valt för få eller för många rätter. Lägg då till eller ta bort rätter tills Gå vidare-knappen blir grön och du har valt så många rätter du vill ha.

• Klicka på Gå vidare-knappen när du är klar med dina val, vill du ha eventuella tilläggsprodukter med kan du klicka i dom här annars klickar du direkt på
    Gå vidare-knappen

• Kika igenom order-bekräftelsen och klicka därefter på Bekräfta ordern.

• Dina nya maträtter är registrerade!

Observera att vissa bytesrätter har en tilläggskostnad, tilläggskostnaden synes tydligt på det aktuella rätten samt längst upp i Byta Rätter-vyn och på bekräftelsesidan innan du bekräftar din beställning.