Byta matkasse

Hur gör jag för att byta min matkasse?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det gör du enkelt genom att logga in på Mina Sidor. Där kan du välja om du vill byta kasse för en enstaka leverans, eller hela prenumerationen.

Byt matkasse - Prenumeration

Klicka HÄR om du vill byta matkasse för hela din prenumeration. Om du inte är inloggad behöver du logga in, därefter slussas du vidare till Byt Matkasse.

Om du vill byta din matkasse för hela prenumerationen gör du detta under Mitt Konto. I sidomenyn (som finnes längst upp till vänster) hittar du menyvalet Mitt Konto.

Scrolla ned till rubriken Prenumeration. Klicka på Byt Matkasse. Välj vilken grundmatkasse du vill prenumerera på och klicka på Spara ändringar.

Scrolla till rubriken Prenumeration efter att du bytt matkasse om du vill: hoppa över flertal leveranser, ändra leveransintervall eller hantera tilläggsprodukter.

Byt matkasse - Enskild vecka*

Klicka HÄR om du vill byta matkasse för en specifik vecka. Om du inte är inloggad behöver du logga in, därefter slussas du vidare till Min Meny.

Om du vill byta matkasse för en specifik vecka gör du detta under Min Meny. Klicka på datumet för den önskade ändringen. Längst upp ser du vilken kasse du i dagsläget har bokad. Scrolla långt ned tills du ser rubriken Prova något nytt och klicka på den matkassen du vill beställa. Du får upp den förfalda menyn under Veckans rätter, du kan ändra rätterna eller gå vidare direkt genom att klicka på Gå vidare-knappen. Då visas en order-bekräftelse, därefter klickar du på Bekräfta order. Du kan sedan se din ändring under Min Meny!

*Observera att ändringar som gjort/görs under Min Meny/Leveranskalender överskrider ändringar som gjort/görs under Mitt Konto.