Ditt abonnemang
Bli kund hos Linas Matkasse
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du beställer en matkasse blir det samtidigt upprättat ett konto till dig, så att du har full kontroll och översikt över dina leveranser samt middagar.

Här är en steg för steg guide hur du beställer en matkasse:

1. Gå till hemsidan linasmatkasse.se

2. Klicka på ”Våra matkassar” eller ”Välj rätter”, så att du får upp matkassarna och middagarna vi erbjuder. Här kan du välja mellan fem olika matkassar:

• Vegetariskt

• Enkelt och lättlagat

• Klassiskt och inspirerande

• Linas Express

• Barnfamilj

3. Välj sedan hur många personer du önskar att middagarna ska vara för samt hur många middagar du önskar i matkassen.

4. När du är nöjd med dina val klickar du dig vidare till nästa sida, genom att trycka på ”Gå vidare”.

5. Nu kommer du fylla i dina uppgifter, dessa används för att vi ska kunna säkerställa att det är just du som beställer matkassen och för att vi ska kulla leverera matkassen hem till dig. Du kan även välja när du kommer motta din första leverans samt leveransdag.

6. Efter att du har fyllt i dina uppgifter väljer du ett betalsätt som passar dig. Bra att veta är att betalningen alltid sker efter att du har mottagit din första leverans.

7. Klicka sedan på ”Beställ och välj middagar”. När du gör detta upprättar du ett konto och startar en prenumeration där din valda matkasse kommer att levereras varje vecka.

Se gärna på de andra artiklarna under ”Frågor och svar” om du undrar hur Mina sidor fungerar.